Помощ за попълване на заявка за участие





За да попълниш и изпратиш успешно заявката си за участие в основаването на новата организация, можеш да следваш указанията по-долу.

Под условията за участие ще намериш форма за попълване. Кликни върху полето "Коментиране като" и избери "Анонимен".


Забележка: Ако вече имаш активна регистрация в Гугъл, в това поле автоматично ще се попълни името на твоя профил. Другите опции също може да ти позволят да запазиш заявката си, но имай предвид, че не извличаме информация от тях (напр. e-mail адрес).

Попълни съдържанието на заявката си в бялото текстово поле.


След като приключиш, натисни бутона "Публикуване на коментара". Ако изпращането е успешно, ще видиш следното съобщение:



Текстът няма да бъде публикуван, но ще стане достъпен за екипа. Ако си попълнил(а) валиден e-mail адрес в съдържанието на заявката, до 10 дни ще ти бъде изпратен отговор. В случай, че не получиш отговор в регламентирания срок, моля провери отново адреса си и изпрати нова заявка.

Забележка: Предвид значителния обем на изходящата ни кореспонденция, някои пощи може да приемат съобщенията ни за спам. Като възможно решение, провери съдържанието на спам-пощата си.

Ограничения

С цел допълнителна защита на интересите на всеки отделен член от внасяне на стари, порочни политически практики, членството ще бъде ограничено за следните групи:
- бивши и кандидат-кметове и общински съветници на областни центрове;
- бивши и кандидати за представители в Народното събрание и Европейския парламент;
- бивши министри и заместник-министри.

Изброените могат да участват само като редови членове, но не и да се кандидатират за изборни длъжности в организацията или за представители.
Авторски права

© Никаква част от авторските права върху съдържанието на сайта не се преотстъпва без изрично съгласие.
Авторските права върху цитираното съдържание на сайта са собственост на техните автори. Материалите са публикувани със съгласието на авторите.